Omvormers

U BEVINDT ZICH HIER ://Omvormers
Omvormers2017-03-08T13:10:53+01:00

OMVORMERS

REWA levert hoge kwaliteit omvormers met maximale efficiency. Wij staan u graag bij in de keuze van de juiste omvormer, passend bij het te installeren zonne-energiesysteem. Ook voor de omvormers streven we steeds naar de beste kwaliteit tegen de beste prijs op de markt verkrijgbaar. 

Data sheets

Bestel hier

SAJ

Toonaangevende finesse

De SAJ omvormer onderscheidt zich op het gebied van efficiency, betrouwbaarheid en monitoring. De omvormers voldoen aan alle internationale eisen en normen en zijn bovendien door het het PV-vakblad Photon Magazine als beste getest. Met meer dan 10 jaar ervaring is SAJ solar dan ook een sterke marktspeler.

Bovendien heeft iedere SAJ omvormer heeft geïntegreerde monitoring. U sluit de omvormer aan op het Internet zodat u altijd op afstand uw PV-installatie kunt monitoren, via pc, tablet én smartphone.

Data sheets

Bestel hier

SolarEdge

Marktleider in PV-stroomoptimalisatie

Voor parallel geschakelde omvormers is de marktleider op dit moment SolarEdge. SolarEdge is de wereldwijd marktleider in PV stroomoptimalisatie. Met de SolarEdge Optimizer Omvormer haalt u uit elk afzonderlijk paneel het maximaal mogelijk rendement. Elke set van 2 panelen heeft dan ook zijn eigen optimizer en deze optimizers zijn verbonden met de omvormer. Hierdoor is het SolarEdge systeem in staat om meer energie met uw zonnepanelen systeem op te wekken in vergelijking met een traditioneel systeem. De SolarEdge Optimizer omvormer maakt uw zonnepanelen slimmer, waardoor u 25% meer energie uit uw pv-installatie kunt halen.

SolarEdge is opgericht in 2006 en maakte een start in het power optimizer segment. Inmiddels heeft SolarEdge een marktaandeel van meer dan 70%. Meer dan 2.000.000 Power Optimizers heeft SolarEdge inmiddels verscheept naar meer dan 45 landen wereldwijd. Dankzij strategische partnerschappen is SolarEdge te vinden in 5 continenten.

De SolarEdge Optimizer Omvormer komt met 12 jaar (standaard) garantie op de omvormer en 25 jaar garantie op de bijbehorende power optimizers. Dankzij de SolarEdge Optimizer vindt er optimalisatie per duo zonnepanelen plaats, in plaats van per string van meerdere panelen. Hierdoor hebben fabriekstoleranties van panelen geen negatieve impact. Daarnaast heeft ook de veroudering.

Data sheets

Bestel hier

SMA

Duitse topkwaliteit

Het Duitse SMA Solar Technology AG neemt wereldwijd een leidende positie in op het gebied van ontwikkeling, productie en distributie van zonne-energie omvormers en biedt als energiebeheerbedrijf cruciale innovatieve technologieën voor toekomstige energievoorzieningen. SMA is in 20 landen op vier continenten in alle belangrijke PV-markten vertegenwoordigd. De onderneming heeft 3000 werknemers in dienst en behaalde in 2015 een omzet van 1 miljard Euro.

SMA biedt voor iedere situatie de juiste omvormer en monitoring. Of het nu gaat om residentiële installaties met Sunny Boys of commerciële installaties met Sunny Tripowers of zelfs industriële installaties met Sunny Centrals, u vindt een oplossing voor ieder project. Met een omvormer en monitoring van SMA krijgt u ook waar voor uw geld.

Kiezen voor SMA is kiezen voor Duitse topkwaliteit. Vanaf de eerste ontwikkelingsfase maakt ons oog voor detail het onderscheid. SMA producten leveren niet enkel hoge prestaties, ze zijn ook erg betrouwbaar. Duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn niet voor niets de basis van SMA’s kwaliteitsbeheer. Bovendien worden de SMA Sunny Boys gemaakt in de grootste CO2 neutrale productiefaciliteit voor omvormers ter wereld.

Met een sterk wereldwijd concept helpt SMA Service u steeds snel en in uw eigen taal vooruit. Uw keuze voor een SMA omvormer geeft u automatisch toegang tot deze uitgebreide service.

U kunt bij REWA terecht voor complete pakketten met alle benodigdheden voor een PV-installatie. De verzending van uw pakket, naar een adres van uw keuze in Nederland, vindt plaats zonder extra kosten. Daarnaast leveren wij ook de afzonderlijke componenten.

Vraag naar onze prijzen