About

U BEVINDT ZICH HIER :/About
About2017-12-20T10:23:59+01:00

Met Rewa kiest u voor ervaring

REWA heeft meer dan 25 jaar ervaring in goede, energiezuinige installaties. Wij combineren ervaring en vakmanschap en streven steeds naar de beste prijs/kwaliteit op de markt verkrijgbaar.

Service

Een belangrijk onderdeel is service. REWA fungeert als 1e aanspreekpunt bij vragen en problemen en heeft nauwe contacten en service-overeenkomsten met de fabrikanten.

Bij REWA staat persoonlijk contact voorop. Daarom komen wij graag bij u langs om te bespreken hoe wij u van dienst kunnen zijn.  Aarzel niet om even contact op te nemen via sales@rewa.be

Natuurlijk bieden wij ook technische assistentie zoals:

  • Configuratie
  • Dakplanning
  • Componentselectie
  • Producttrainingen

Over ons

Die ervaring, knowhow en vakmanschap zet REWA elke dag opnieuw in, ten dienste van haar klanten én van het milieu. Want één ding is zonneklaar: REWA gelooft in hernieuwbare energie. Het is de enige weg naar een duurzame toekomst.

Zonnepanelen zijn vandaag een perfect en vooral betaalbaar alternatief. Uw klanten kopen er hun energie voor de komende 25 jaar mee. Een investering die zij na 7 tot 10 jaar al hebben terugverdiend. Zo’n rendement biedt geen enkele bank.

REWA kent als geen ander uw markt, uw klanten en uw behoeften. We spreken dezelfde taal. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies waar we de beste materialen vinden, hoe we de sterkste garanties kunnen leveren en u producten voor scherpe prijzen kunnen bieden.
Met ruim 25 jaar ervaring is REWA een belangrijke speler op de Belgische en Nederlandse markt van hernieuwbare energie. REWA is gespecialiseerd in zonnepanelen, omvormers, montagesystemen en elektrisch materiaal.
REWA biedt een bijzonder ruim assortiment aan van PV-modules, monokristallijne, polykristallijne en CIS-zonnepanelen, en omvormers van verschillende merken en types.

REWA levert ook complete montagesets voor alle soorten daken: leien daken, pannendaken, zadeldaken, platte daken, golfplaten, etc.

Voor elke installatie hebben we ook complete sets met al het nodige elektrische materiaal ter beschikking: solarkabels, koppelingen, klein materiaal, etc. Voor een vlotte, perfecte installatie bij uw klant!

Uw tevredenheid is onze absolute prioriteit

Daarom kiezen we voor een individuele, onafhankelijke aanpak. Want duurzame energie begint bij een duurzame relatie met onze klanten.

Wij onderhandelen voor u ijzersterke garanties bij onze leveranciers. Weer een zorg minder!

Neem contact op